Wie zijn wij?

Wij geloven dat strategische doorbraken voortkomen uit een combinatie van nieuwe perspectieven, ondernemerschap en verbeelding. Het is echter niet vanzelfsprekend dat deze krachten elkaar ontmoeten. Daarvoor is ruimte nodig. Wij hebben het Humboldt Huis opgericht om organisaties deze ruimte te bieden.


Ivo van Zuidam werkte voor meerdere consultancybureaus waarvan één als mede-oprichter. Hij studeerde Werktuigbouwkunde en Bedrijfskunde. 

Walter Breukers is mede-oprichter van ontwerpbureau Breukers·Godrie. Ook schreef hij vier avondvullende theatervoorstellingen waarmee hij zo’n tweehonderd voorstellingen speelde. Hij studeerde gelijktijdig Filosofie (cum laude) en Biomedische Wetenschappen (cum laude). 

Jaap Godrie is mede-oprichter van Breukers·Godrie. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker en als docent schilderkunst verbonden aan het Rijksmuseum. Hij studeerde gelijktijdig aan de Kunstacademie en het Conservatorium om vervolgens Geschiedenis (cum laude) te studeren.


Humboldt Netwerk

Het Humboldt Huis werkt met een netwerk van uitmuntende experts. Zij vertegenwoordigen disciplines die tot onverwachte doorbraken kunnen leiden zoals wetenschap, kunst, ondernemerschap en de krijgsmacht.